Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιων

Καλώς ήλθατε

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

Ο Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιών ιδρύθηκε το 1996. Είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος σύλλογος Χαπκίντο και Ταε Κβο Ντο στην Καλλιθέα, αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α., την ελληνική ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο (Ελ.Οτ.), την EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE και την KOREA HAPKIDO FEDERATION στην οποία είναι και ο αρχαιότερος ελληνικός σύλλογος-μέλος, ενώ έχει στο ενεργητικό του και αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του.

Από το Μάιο του 2011 ο σύλλογος μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο ισόγειο χώρο 210 m2 στην οδό Μεταμορφώσεως 26 απέναντι από τον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως.Ο χώρος κατασκευάστηκε με όλες τι σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλή και άνετη εξάσκηση.Διαθέτει 4 αποδυτήρια (ανδρών-γυναικών-αγοριών-κοριτσιών),4 λουτρά,χώρο άσκησης 100m2,άνετο πάρκινγκ και χώρο υποδοχής.

Τα προπονητικά προγράμματα που παρέχονται είναι επιστημονικώς τεκμηριωμένα έτσι ώστε να μπορούν να ασκηθούν με απόλυτη ασφάλεια ακόμη και παιδιά από 4,5 ετών ενώ για στους ενήλικες παρέχεται πακέτο εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην ασφάλεια των ασκούμενων και στην πνευματική καλλιέργεια αρχών όπως ήθος, πειθαρχία, αθλητική άμιλλα έτσι ώστε ο ασκούμενος να αναπτύσσει έναν αξιοπρεπή, δίκαιο και δυνατό χαρακτήρα. Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και το πρόγραμμα λειτουργίας καλέστε στα τηλέφωνα : 210 9521333-6972229088.

Στο σύλλογο διδάσκονται:

  • η αυθεντική μορφή της κορεάτικης πολεμικής τέχνης Xαπ Kι Nτο (Hapkido)
  • το ολυμπιακό αγώνισμα Ταε Κβο Ντo (W.T.F.)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 9521333(ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ) – 6972229088

Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

Για το Χαπ Κι Ντο:

  • ενηλίκων
  • εφήβων
  • παιδικό

Για το Ταε Κβο Ντο:

  • παιδικό
  • εφηβικό
Ομάδα TaeKwonDo Αθλητικός Σύλλογος Τζιτζιφιών

* Όλα τα video αυτού του site παρέχονται με την άδεια του ιδιοκτήτη.  Όλα τα video αποτελούν υλικό και ιδιοκτησία του ιδιοκτήτη του site. Απαγορεύεται ρητά η χρήση, η αντιγραφή, η αναδημοσίευση οποιουδήποτε υλικού από την ιστοσελίδα χωρίς τη γραπτή άδεια η συναίνεση του ιδιοκτήτη.

Φωτογραφίες

Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιών Tae Kwon Do Hap Ki Do

Tae Kwon Do

Panhellenic Hapkido Organization Χαπκίντο

Hapkido