Ο Δασκαλος

7ου Βαθμού (DAN) στο HapKiDo, 5ου Βαθμού (DAN) στο TaeKwonDo

Senior Master Παλαιολόγος Μιχάλης

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Master Μιχάλης Παλαιολόγος HapKiDo TaeKwonDoΕκπαιδευτης του συλλόγου είναι ο Master Μιχάλης Παλαιολόγος 7ου Βαθμού (Dan) στο Χαπ Κι Ντο (W.H.F.) και 5ου Βαθμού (Dan) στο Ταε Κβο Ντο (Ελ.Οτ.). Είναι διπλωματούχος προπονητής της Γ.Γ.Α. και έχει τριακονταπενταετή διδακτική εμπειρία, ενώ είναι ο αρχαιότερος Έλληνας δάσκαλος του Χαπ Κι Ντο στην Ελλάδα. Επίσης είναι ο αρχαιότερος εξεταστής της Moo Hak Kwan και της KOREA HAPKIDO FEDERATION στην Ελλάδα. Το 1998 βραβεύθηκε από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για την προσφορά του στο σώμα σε θέματα επιμόρφωσης αυτοάμυνας, το 2001 βραβεύθηκε από τον πρόεδρο και ιδρυτή της παγκόσμιας ομοσπονδίας Χαπ Κι Ντο (The World Hapkido Federation) Grandmaster Kwang Sik Myung 10ου Βαθμού (Dan) Χαπ Κι Ντο σαν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ενώ το 2003 βραβεύθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία Χαπ Κι Ντο και τον πρόεδρο της για την αφοσίωση και τις διακεκριμένες υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην ομοσπονδία εξαπλώνοντας το Χαπ Κι Ντο στην Ελλάδα.

Ασχολείται με το αυθεντικό παραδοσιακό Χαπ Κι Ντο από το 1985 και είναι αυτός που έφερε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χαπ Κι Ντο στην Ελλάδα. Έχει διοργανώσει πολλά σεμινάρια και επιδείξεις σε όλη την χώρα ενώ κατά καιρούς διδάσκει αυτοάμυνα μέσω σεμιναρίων Χαπ Κι Ντο και στα σώματα ασφαλείας της χώρας μας.

Είναι ο μοναδικός δάσκαλος στην Ελλάδα ο οποίος ξεκίνησε πρώτα την ενασχόληση του με το Χαπ Κι Ντο και μετά από χρόνια ακολούθησε παράλληλα και άλλη πολεμική τέχνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα σεμινάρια του έχουν συμμετάσχει σχεδόν όλοι οι Έλληνες δάσκαλοι που διδάσκουν σήμερα Χαπ Κι Ντο.