Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ετήσιο σεμινάριο Moo Hak Kwan Hapkido το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο πάλης του ¨Παράσχος Μπόρας¨ μετά από την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το ιστορικό σωματείο πάλης Άτλας Καλλιθέας το οποίο και ευχαριστούμε. Στο σεμινάριο δίδαξαν ο πρόεδρος της European Hapkido Alliance grandmaster Samuel Plumb 8ο νταν και ο προσωπικός του μαθητής master Nick Sellars 6ο νταν και ο δύο μέλη και εξεταστές της Korea hapkido Federation για την Ευρώπη. Στο τέλος της πρώτης ημέρας του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών και το 1ο Πανελλήνιο τεχνικό πρωτάθλημα Moo Hak Kwan Hapkido. Ο σύλλογός μας ήταν για άλλη μια φορά ο πολυπληθέστερος και με την πιο έντονη παρουσία σε όλη την εκδήλωση αφού είχαμε τις περισσότερες συμετοχές και οι πέντε εξεταζόμενοι για τη μαύρη ζώνη είναι μαθητές του συλλόγου μας.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου οι προαναφερόμενοι δάσκαλοι τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογό μας και ανέλαβαν για δύο ημέρες την εκπαίδευση στην ύλη του Moo Hak Kwan Hapkido σε όλα τα τμήματα (παιδικά και ενηλίκων).

Στην εκδήλωση επίσης τιμήθηκε ο δάσκαλος του συλλόγου μας Παλαιολόγος Μιχάλης 7ο νταν hapkido για την πολυετή προσφορά του στην εξάπλωση της τέχνης στη χώρα μας και παρέλαβε από τα χέρια του grandmaster Samuel Plumb το δίπλωμα του αποκλειστικού εκπροσώπου (branch) της European Hapkido Alliance για την Ελλάδα και πτυχίο με την επίσημη τιτλοποίηση του από master σε senior master αφού είναι ο μεγαλύτερος βαθμός νταν στη χώρα μας.

Tην εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΟΕΤΑ, παλιός και καταξιωμένος δάσκαλος, ευρέως γνωστός για τις διακρίσεις του και τις διοργανώσεις του, Μιχάλης Κοσσυβάκης.

Το 1ο νταν απέκτησαν επιτυχώς οι: Βασίλης Χρυσός, Καράμπελας Γιώργος, Γκουγκούσης Σταμάτης, Κούβδος Βαγγέλης ενώ σε 2ο νταν προήχθη η Καραγιάννη Μαρία.

Οι δάσκαλοι μας αποχαιρέτησαν τη χώρα μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.