Αθήνα 10 Μαρτίου 2016
Η πρώτη μας συνάντηση με τον Grandmaster Samuel Plumb πρόεδρο της EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE προσωπικό μαθητή του Grandmaster SUNG SOO LEE και εκπαιδευτή της KOREA HAPKIDO FEDERATION καθώς και με τον προσωπικό του μαθητή και βοηθό του master Nicholas Sellars ολοκληρώθηκε με την αποχώρησή τους από τη χώρα μας χθές το μεσημέρι. Η πρώτη εκδήλωση του νεοσύστατου οργανισμού μας έκανε μεγαλύτερο ντόρο από αυτόν που περιμέναμε.

Ο Grandmaster Samuel Plumb την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 πραγματοποίησε τις πρώτες προαγωγικές εξετάσεις μαύρων ζωνών υπό την αιγίδα της EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE, της INTERNATIONAL MOO HAK KWAN FEDERATION και της KOREA HAPKIDO FEDERATION.

Οι εξετάσεις, επίπονες και αρκετά κουραστικές αφού πολλοί υποψήφιοι άγγιξαν τα όρια των αντοχών τους, έλαβαν μέρος στον Α.Γ.Σ.ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ και η διάρκειά τους ήταν 4 ώρες και 15 λεπτά.

Οι επιτυχόντες είναι οι παρακάτω:
Για 1ο νταν: Λιακάκος Θεόδωρος(ΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Μελίσσης Γεώργιος (ΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ),Πέτρογλου Γεώργιος (ΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Καμπακάκης Χρήστος (ΑΓΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ), Καραγιάννη Μαρία(ΑΓΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ).

Για 2ο νταν: Μπρατσιώτης Σταύρος(ΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Μαλισόβας Κωνσταντίνος (ΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Για 4ο νταν: Κωνσταντίνος Περρέας (GONGLOVE HARMONY), Γιοβάνης Βασίλης (ΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), Καλλής Κώστας (ΑΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΩΡΟΠΟΥ)

Για 7ο νταν: Παλαιολόγος Μιχάλης (ΑΓΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ)

Δεν προήχθησαν οι μαθητές Παλαιολόγος Παναγιώτης και Αρτέμης Ανέστης αφού δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επιτυχώς.

Στο σεμινάριο διδαχθήκαμε τεχνικές εδάφους, αποφυγής και εξουδετέρωσης του αντιπάλου, αναπνευστικές ασκήσεις, μεθόδους ανάκτησης και διατήρησης της εσωτερικής ενέργιας καθώς και την ύλη των πρώτων κουπ στο MOO HAK KWAN.

Η απλότητα και οι αστείρευτες γνώσεις του Grandmaster Samuel Plumb κέρδισαν αμέσως την προσοχή, το θαυμασμό και το σεβασμό των συμετεχόντων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στάθηκαν πλάι μας.

Στο κο Γιώργο Καράμπελα διεθνή διαιτητή της πάλης και ασκούμενο μέλος μας, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΛΗΣ για την παραχώρηση του χώρου, τον Αθλητικό Σύλλογο πάλης Δία Αχαρνών, τη χορηγό μας κα Βάνα Θεριουδάκη καθώς και τον αρτίστα φωτογράφο συνεργάτη της Ίαν.

Φωτογραφίες