TO 3o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SIN MOO ΧΑΠΚΙΝΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΟ ΤΙ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ.

TΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ KOREAN SIN MOO HAPKIDO FEDERATION GRANDMASTER HWANG HWANG Deok-Kyu KAI TOY ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ RYU Dong-Hun. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΔΩ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DOJANG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙNSTRUCTOR ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΤΟΥ INSTRUCTOR ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΩΠΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΨΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΟ,ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ. ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΧΑΠΚΙΝΤΟ ΓΕΜΑΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ. ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥ TOY GRANDMASTER KWANG SIK MYUNG, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΒΑΝΘΥΝΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΠΚΙΝΤΟ.

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΑΠΛΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ.

ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Η ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΟΜΑΛΑ. ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΕΝΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΥΝΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΞΕΠΕΡΝΙΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΤΑΝ. ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΜΕ ΠΥΛΩΝΑ ΤΟ GRANDMASTER DONALD HAHN.

ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ, ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΙΩΑΝΝΗ ΑΡΜΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΒΑΝΗ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΡΡΕΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ, ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ, ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΒΟΥΡΛΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΡΑΜΠΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ DOJANG ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΚΙΝΤΟ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΨΗΦΗΣΑΝ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑSΤΕR METIN SAYER ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΥΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ.

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ;

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ;

Η ΜΙΚΡΗ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΙΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΚΙΝΤΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

ΤΙ TEΛIKA ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ;

ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΑΠΚΙΝΤΟΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ,¨ΠΑΤΕΡΕΣ¨ ΚΑΙ ¨ΜΗΤΕΡΕΣ¨ ΤΟΥ ΧΑΠΚΙΝΤΟ. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΜΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ.

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.hapkidonet.gr