Α.Γ.Σ. Αναληψεως

ΑΓΣ Αναλήψεως Hapkido Θεσσαλονίκη Βασίλης ΓιοβάνηςΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Α.Γ.Σ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΓΙΟΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ. THΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972079992

Ο Α.Γ.Σ. Αναλήψεως έχει την έδρα του στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ανάληψη στην οδό Σόλωνος. Είναι το μόνο αναγνωρισμένο από την EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE και την KOREA HAPKIDOFEDERATION dojang στη Θεσσαλονίκη.

Ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου είναι κάτοχος 4ου DAN στο HAPKIDO, αναγνωρισμένο από την EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE. Έχει δάσκαλό του τον Master ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ, τον εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE και της KOREA HAPKIDO FEDERATION στην Ελλάδα. Από την αγάπη του για το HAPKIDO, ξεκίνησε την προσπάθεια επέκτασής του στη Βόρεια Ελλάδα, με την υποστήριξη του δασκάλου του. Έχει ως όραμά του την προσέλκυση νέων ατόμων στο κόσμο του HAPKIDO και τη μετάδοση του αισθήματος αγάπης για το HAPKIDO, στους νέους εκπαιδευόμενους.

Το HAPKIDO είναι μια αρχαία Κορεάτικη πολεμική τέχνη, εξειδικευμένη στην αυτοάμυνα. Η εξάπλωσή του στη Δύση οφείλεται στον Grandmaster Yong Sul Choi. Η εκμάθηση των τεχνικών απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη φυσικών και σωματικών προσόντων. Η άμεση εκτέλεση και αποτελεσματικότητα των τεχνικών πάνω στον αντίπαλο είναι η αιτία που επιλέγεται στον τομέα της εκπαίδευσης σε τμήματα ειδικών δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας σε όλο τον κόσμο. Η πλούσια διδακτέα ύλη είναι ο βασικός λόγος που το HAPKIDO θεωρείται ως «Μητέρα» όλων των πολεμικών τεχνικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO

Επίδειξη – Η ομάδα Hapkido

Η ομάδα Hapkido

Hapkido

I love Hapkido

ΧΑΡΤΗΣ

ΑΓΣ Αναλήψεως Hapkido Χάρτης