Παραρτήματα

Σχολές που συμμετέχουν στο Panhellenic Hapkido Organization
Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιών Hapkido Tae Kwon Do

Ο Α.Γ.Σ. Τζιτζιφιών ιδρύθηκε το 1996. Είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος σύλλογος Ταε Κβο Ντο στην Καλλιθέα, αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α., την ελληνική ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο (Ελ.Οτ.), την EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE και την KOREA HAPKIDO FEDERATION στην οποία είναι και ο αρχαιότερος ελληνικός σύλλογος-μέλος, ενώ έχει στο ενεργητικό του και αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του.

Περισσότερα.

Gonglove Harmony

Tο Πρότυπο Κέντρο Μουσικής Έρευνας, Εκγύμνασης & Πολιτισμού GongLove Harmony ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2014 ως το πρώτο επίσημο κέντρο των γκονγκ στην Ελλάδα, με στόχο να καταστεί πυρήνας άθλησης, πολιτισμού και συνεργασίας με αφορμή τη διάδοση της γνώσης του γκονγκ, και τη χρήση αυτού ως ουσιαστικό εργαλείο σε κάθε μορφής άθλησης, σωματικής και πνευματικής άσκησης και έκφρασης. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το συνδυασμό της εκγύμνασης, της μουσικής και του πολιτισμού για την καλλιέργεια ήθους και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας, για την υγεία και τη δυνατότητα ο καθένας μας να αντεπεξέρχεται και να προσαρμόζεται αρμονικά στην καθημερινότητά του.

Περισσότερα.

ΑΓΣ Αναλήψεως Hapkido

Ο Α.Γ.Σ. Αναλήψεως έχει την έδρα του στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή Ανάληψη στην οδό Σόλωνος. Είναι το μόνο αναγνωρισμένο από την EUROPEAN HAPKIDO ALLIANCE και την KOREA HAPKIDOFEDERATION dojang στη Θεσσαλονίκη. Στο χώρο υπάρχει η δυνατότητα για αερόβια προγράμματα και βάρη.

Περισσότερα.

kallis

Aθλητικός Σύλλογος Μαρκόπουλο Ωρωπού. Εκπαιδευτής: Kάλλης Κώστας. Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 6937717612

Σταύρος Μπρατσιώτης HapKiDo

Aθλητικός Σύλλογος DOJANG.
Εκπαιδευτής: Σταύρος Μπρατσιώτης.
Tηλέφωνο Επικοινωνίας: 6977706098

Περισσότερα.